• Aino löytyy osoitteesta http://ainolehti.fi. Jos menit osoitteeseen ja päädyit edelleen tänne, tyhjennä selaimesi välimuisti ja yritä uudelleen.  • Mainokset

Edunvalvonta keskeytetty, Aino pahoittelee

Nyt täytyy pyytää anteeksi.

Ylioppilaskunnan tärkeä edunvalvontatyö jäsenten hyväksi on ikävä kyllä keskeytynyt.

Aino numero kolme ottaa vastuun tapahtuneesta.

AYY:n hallituksen Janne, Jarno ja Pipsa jäivät koukkuun.

Nouki omasi kampuksilta viimeistään huomenna perjantaina 9.4.!

Maistiaisia Sorbusmimmin muodossa täältä.

Mainokset

Robotti jakeluhommissa

Arabian toimipisteen Joonas kävi aamupäivällä Otaniemessä kylässä ja kertoi, että Ainon uusin Yrjö-numero on mennyt Arabiassa kaupaksi kuin kuumille kiville. Juuri kun olin ehtinyt tottua itsetyytyväisyyden tunteeseen, sähköpostiin kilahti selittävä kuva.

Yrjö-numeron suosio ei suinkaan johtunut aiheiden tai juttujen loistavuudesta, vaan TOKYO ry:n hallituksen rakentamasta jakelurobotista, joka tarjoilee Ainoja toimiston edustalla. Robotti tietää, että hienointakin julistetta paremmin toimivat vanhat keinot: uhkailu ja haukkuminen.

Kenestä tulee isona jotain suurta?

Kuka muuttaa maailmaa? Kuka nappaa Nobelin, kuka Red Dotin? Kenestä tulee uusi Ollila ja kenestä Louhimies? Ketkä kävelevät kymmenen vuoden päästä Linnan juhliin muutenkin kuin tarjoilijoina?

Huhtikuun Ainossa listataan ne tulevaisuuden nimekkäimmät tyypit, jotka tulevat Aallon kouluista. Innovaatioyliopistonhan pitäisi pelastaa maailma tai ainakin Suomi – nyt Aino haluaa löytää noille pelastajille kasvot. Etsimme siis tieteen, taiteen, bisneksen ja politiikan nuoria lupauksia.

Osallistu nimien keräämiseen vastaamalla lyhyeen kyselyyn. Mainitsemalla henkilön koko nimen lisäksi hänen ikänsä ja koulutusohjelmansa helpotat toimituksen työtä. Kiitos!

Ja vastaukseksihan kelpaa kuka tahansa, joka täyttää seuraavat ehdot:
a) opiskelee tai on vuoden sisällä valmistunut Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulusta, Taideteollisesta korkeakoulusta tai Teknillisestä korkeakoulusta.
b) on korkeintaan 30-vuotias.
c) on henkilö, josta tulemme vielä kuulemaan.

Avustajatapaaminen Ainolassa 8.3.

Tarjolla painotuore maaliskuun Aino ja loppukevään numeroiden ideointia! Tule mukaan, sinä vanha tuttu ja erityisesti uusi ainonystävä. Avustajatapaaminen on helpoin tapa päästä kirjoittamaan, kuvaamaan tai vaikka kuvittamaan Ainoa.

Tällä kertaa tavataan uudessa Ainolassa Otaniemessä, osoitteessa Lämpömiehenkuja 3. Ovessa lukee AYY/AUS. Jollet pääse sisään, soita meille. Numerot löytyvät ovesta.

Nähdään maanantaina 8.3. klo 19!

Mielenterveyskysely auki tämän viikon

Aino kiittää!

Hyvinvointikyselyyn on tullut mukavasti vastauksia. Hienoa nähdä, että tärkeä asia kiinnostaa.

Kysely on auki vielä tämän viikon.

Tuloksia voi lukea seuraavasta Ainosta, joka ilmestyy 8.3.2010.

Näe uusi Aino ekana!

Se on 52 sivua ja kannet.
Se on AYY:n ylioppilaslehti.
Se on uudistettu.
Se on niin kuuma, että pääsi painostakin etuajassa.
Se on AINO 2010.

Sinä aaltolainen/muu ainonystävä/kadunmies- tai nainen: tuu katsomaan!

Tervetuloa tapaamaan uusi Aino ensimmäisenä.
Torstaina 28.1.2010 klo 18.30 /// Nude, Kaisaniemenkatu 2.

Miten voit? Kerro Ainolle.

Tilastot laulavat synkkyyttä: mielenterveyden häiriöt aiheuttavat alle 30-vuotiaille yhä enemmän sairauspoissaoloja. YTHS:n mielenterveyspalvelujen tarve kasvaa, resurssit eivät. Opintopsykologeja ei riitä kaikille kouluille, vaikka opiskelijoiden paineet ovat valtavat. Vai ovatko?

Pakkohan tästä on kirjoittaa. Maaliskuun alussa ilmestyvä vuoden toinen Aino pureutuu opiskelijan hyvinvointiin.

Aino haluaa tietää, miten sinä voit. Osallistu mielenterveyttä koskevan jutun tekemiseen ja vastaa kyselyyn. Olemme kiitollisia avustasi!